top of page

Tilføj og fjern flueben i CD-ords stavehjælp

Nyhedsbrev 12/17

I sidste uge fortalte jeg om, hvordan man kan bruge RIOO-testen fra CSU Holbæk til at identificere den enkelte elevs staveprofil - og ud fra denne profil kan CD-ords stavehjælp indstilles.

I dag har jeg lavet en lille video, hvor jeg viser, hvordan man rent praktisk indstiller stavehjælpen.

Jeg forestiller mig, at videoen både kan bruges af lærere, forældre og elever, som ønsker en kort, visuel instruktion til få indstillet stavehjælpen korrekt, så den netop støtter hvor den skal.

Da Jens, som jeg testede i sidste uge, fik indstillet stavehjælpen efter RIOO-testens oversigtsark, fungerede CD-ords stavehjælp meget effektivt for ham. Det var tydeligt, at ordforslagene passede til hans behov.

Men selvfølgelig har testen ikke alle medtaget alle muligheder for stavefejl, så der er løbende brug for at justere stavehjælpen, når eleven skriver et ord forkert, og det korrekte forslag ikke dukker op.

Se videoinstruktionen her.

Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page