top of page

Podcast til forældre: Mit barn er ordblind

Nyhedsbrev 6/20


I begyndelsen af maj brugte jeg det meste af en dejlig tirsdag i en lejlighed på Østerbro.

Scenen var sat med håndsprit, god afstand, sprøde croissanter, stor mikrofon og timevis af snak om dysleksi.

Anledningen var, at journalist, Niels Svanborg, skulle lave en podcastserie med titlen: "Mit barn er ordblind" for Ordblindeforeningen, og i tre af afsnittene var jeg inviteret med ombord.

Det blev til mange timers god snak om dysleksitest, om supplerende undervisning og om dysleksivenlige tiltag i den almene undervisning - alt sammen med forældrene som den primære målgruppe.Så i dag er der kun meget få skrevne ord i nyhedsbrevet, og i stedet overlader jeg pladsen til det talte ord. Og selv om du er læsevejleder eller lærer, kan du selvfølgelig sagtens lytte med.

Men du kan også give linket videre til forældre, der gerne vil vide mere om dysleksi, og om hvordan både de selv og skolerne kan arbejde med at støtte børn med dysleksi - naturligvis allerhelst i samarbejde.


Når jeg taler med forældre til børn med dysleksi, så fortæller de ofte, at de faktisk ikke ved ret meget om dysleksi eller om, hvad skolen og de selv kan gøre for at forstå og støtte op om deres børn. Og de fleste giver udtryk for, at de ønsker mere viden.


Nu er de første afsnit i "Mit barn er ordblind" ude og klar til at blive hørt. Og de næste afsnit er lige på trapperne.


Du kan lytte med via Spotify og Spreaker (link herunder), og inden længe vil afsnittene også være tilgængelige i Apples Podcast-app.
God lyttelyst til alle.
Comments


Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
bottom of page